Gæster

Gæster ved Blodig Weekend filmfestival 2019:

Mick Garris

Mick Garris er en af de vigtigste stemmer indenfor den amerikanske horrorfilm. Han er manden bag serierne Masters of Horror og Fear Itself, der viser kortfilm fra anerkendte filminstruktører, og har instrueret film som Critters 2 og Sleepwalkers, som bliver vist på festivalen.

Sidstnævnte er baseret på et manus af Stephen King, der også har gjort brug af Garris i op til flere projekter. Da Ondskabens Hotel skulle genskabes som TV-serie, var det Garris, der stod bag kameraet, ligesom det var tilfældet med serialiseringen af Kings The Stand.

Som manuskriptforfatter har Mick Garris stået bag den børnevenlige horrorfilm Hocus Pocus og The Fly 2, men Garris er ikke kun kendt som instruktør og manuskriptforfatter, men også som formidler af genren i sin podcast Post Mortem, hvor han har interviewet skrækfilmslegender såsom John Carpenter, Dario Argento og David Cronenberg.

Følg også med på vores Facebook og Twitter side, hvor vi løbende vil offentliggøre yderligere gæster til festivalen.

Lee Cronin

Lee Cronin er en irsk filminstruktør og manuskriptforfatter, der står bag The Hole in the Ground, som er en af de mest omtalte horrorfilm i 2019. I 2014 vandt han den prestigefyldte Méliès d’Argent for sin kortfilm Ghost Train, der ligeledes var en uhyggelig tour de force om barndom og undertrykte minder.

Det ledte ham videre til The Hole in the Ground, der er i gang med at gøre ham til et stort navn i filmverdenen. Derudover er han medejer af Rank Outsider Productions og bor til daglig i Dublin.

Vi er glade for at byde Lee Cronin velkommen på årets festival, hvor han vil deltage i visningen af The Hole in the Ground.

Jack Foley

Jack Foley er en tidligere bygningsarbejder, der blev opfordret til at blive model og skuespiller af venner og bekendte. Det råd tog han seriøst og han har nu hovedrollen i Justin McConnells Lifechanger, som vi er stolte af at kunne vise på festivalen.

Efter kun et par år som skuespiller, har han allerede været med i film som dramaet Fugue, Here’s Ginger og TVserien Wayne. Men Lifechanger er hans kun anden spillefilm, hvor han indtager rollen som den psykotiske shapeshifter.

Vi er glade for at byde Jack Foley velkommen på årets festival, hvor han vil deltage i visningen af Lifechanger.