Gæster

Gæster på Blodig Weekend 2017

Fred Williamson

AFLYSNING: På Blodig Weekend er vi oprigtigt kede af at meddele, at Fred Williamson desværre har meldt fra i sidste øjeblik, da vores festival kom i vejen for en filmaftale. Det har været en trist morgen for os på Blodig Weekend, siden vi fik den dårlige nyhed og håber, at I alligevel glæder jer ligeså meget, som vi stadig gør. Hvis nogen, grundet Williamsons aflysning, skulle ønske en refundering af billetter til From Dusk till Dawn og Black Caesar, vil vi undersøge mulighederne for dette.

Fred Williamson er et navn, der uundgåeligt vil stødes på indenfor blaxploitationgenren. Den tidligere professionelle footballspiller leverede varen i klassiske genrefilm såsom Three the Hard Way, Hell Up in Harlem og Black Caesar, som vi viser på festivalen. Senere var han med i genindspilningen af Starsky & Hutch og Robert Rodriguez’ From Dusk til Dawn.

Han bor til daglig i Palm Springs og er også selv en aktiv producent og instruktør.

Mød Fred Wiliamson til visningerne af From Dusk Till Dawn (fredag den 7. april kl. 19.00) og Black Caesar (lørdag den 8. april kl. 19.00) samt til Collectors Market (lørdag den 8. april).

Kevin Iglesias

Kevin Iglesias er en af skaberne bag Platanoboligrafo, der er et anerkendt kortfilmsselskab, som er baseret i Bilbao. Hans produktioner har været screenet på 300 festivaler, såsom Sitges, Fantasporto, Screamfest, FrightFest, Málaga,  og vundet 40 priser i de sidste tre år.

I slutningen af 2016 begyndte distributionen for hans første spillefilmsjob som producent med The Night of the Virgin.

Mød Kevin Iglesias til visningen af The Night of the Virgin (fredag den 7. april kl. 21.15).

Roberto San Sebastián

Mellem 2010 og 2014 har Roberto San Sebastián udgivet tre kortfilm. Den første var filmen CUMPLEAÑOS FELIZ, som var et sarkastisk familiedrama og som havde sin premiere ved Zinebi Official Section.

Denne blev efterfulgt af Agujero, der var hans afsæt til genrefilm og endelig Yayos, en prisvindende kortfilm, der kom til konkurrence i Sitges og Malaga Film Festival.

Nu er han tilbage med den uafhængige The Night of the Virgin, hans første spillefilm, en horrorkomedie, der har rejst verden rundt og som er blevet beskrevet som “hvis Pedro Almodóvar genindspillede Braindead”.

Mød Roberto San Sebastián til visningen af The Night of the Virgin (fredag den 7. april kl. 21.15).

Severin Eskeland

Severin Eskeland startede sin filmkarriere med familiens hjemmekamera og lavede efterligninger af “Fredag den 13.” med sine venner, da han var tolv år gammel.

Efter mange år med sådanne produktioner gik han på filmskolen i Oslo og har siden æret på utallige filmfestivalen, inkluderet Screamfest i L.A., der har vist mange af Eskelands værker. I 2008 fik han kontrakt på sin første spillefilm, Genvej, der fik premiere i 2009.

Til Blodig Weekend viser han sin nyeste og ekstremt blodige Lyst.

Mød Severin Eskeland til visningen af Lyst (lørdag den 8. april kl. 14.15).

Anders Hove

Anders Hove har et ansigt, de fleste danske biografgængere kender. Han har været med i utallige danske film og serier inkluderet Mifunes sidste sang, Nymphomaniac og Broen og er kendt for ofte at spille usympatiske karakterer.

I USA er han dog mest kendt for sit arbejde med genrefilm, der inkluderer Tales from the Crypt, Critters og  hovedrollen i Subspecies, der fik flere efterfølgere.

Mød Anders Hove til visningen af Subspecies (søndag den 9. april kl. 14:00)