Gæster

Gæster på Blodig Weekend 2018

Christina Lindberg

Christina Lindberg er en svensk skuespillerinde, som op gennem 1970’erne og 1980’erne  optrådte i en række exploitation film. Mest kendt er hun for rollen som Madeline i Bo A. Vibenius’ kontroversielle film Thriller fra 1972.  Quentin Tarantino er blandt filmens fans og har udtalt, at Madeline var inspiration for Daryl Hannahs karakter Elle Driver i Kill Bill.

Jeff Lieberman

Jeff Lieberman er en amerikansk filminstruktør, der er kendt for sin off-beat og excentriske tone i horrorgenrefilm, der har dannet skole for mange moderne genrefilmsinstruktører. Hans bagkatalog inkluderer kultklassikerne Blue Sunshine og Squirm, samt Just Before Dawn, Remote Control og Satan’s Little Helper.

Fredrik Waldeland

Fredrik Waldeland er en instruktør og klipper fra Stavanger i Norge. Han har skrevet, produceret og instrueret prisvindende kortfilm som Skattens Pris og den eksperimenterende Forever Alone. Mens han arbejdede på VampyrVidar, skrev han samtidig kortfilmen Transit Conjunction.

Kim Sønderholm

Kim Sønderholm er en dansk skuespiller, uddannet indenfor method acting fra 1998-2001. Han har medvirket i en lang række spillefilm, kortfilm og TV-serier. Senest  i “VampyrVidar”, plus “Your Flesh, Your Curse”, “Det grå guld”, “Bacchanalia”, “Kill or be killed”, samt den kommende danske thriller “Finale”. På TV desuden “Dicte”, “Forbrydelsen”, “Broen” og “Klovn”.