Halloween med Blodig Weekend: The Lighthouse

Blæsende. Stormende. Ruskende. Regnede. Men mest af alt ensomt.

Sådan er hverdagen for to mænd, der sidder med hinanden som det eneste selskab på en lille, gold ø, der udover dem kun huser et lystårn. Snart begynder sindssygen at overtage de to mænd, hvis ukontrollerede mareridt og underbevidste længsler truer de to mænds skrøbelige besindelse.

The Lighthouse instruktør Robbert Eggers’ anden film efter den roste The Witch, der blev en fænomenal publikumssucces og som udfordrede skrækfilmens normer. Det samme kan i den grad siges om The Lighthouse, der allerede nu kan siges at være en af årets vildeste filmoplevelser.

Vi viser The Lighthouse til selveste Allehelgensaften d. 31. oktober klokken 22:00 i Empire Bio. Filmen vises uden undertekster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *