Blue Sunshine

I 1977 var samfundet begyndt at blive bevidst om nogle af de bivirkninger, der kom af at tage hallucinerende stoffer. Den retning var Jeff Lieberman hurtigt til at bruge i Blue Sunshine, der stadig figurerer som en film med en af de mere underlige drejninger i en handling indenfor genrefilm.

Det starter med en hyggelig aften i venners lag. Men pludselig går en af gæsterne bersærk og begynder at slå ihjel til højre og venstre. Snart er en af de andre besøgende anklaget for at være gerningsmanden og må flygte for sit liv, mens han graver i sagen for at bevise sin uskyld. For hvorfor er nogle mennesker begyndt at tabe håret og blive omvandrende dræbermaskiner med et tomt blik i øjnene? Kan det have noget at gøre med, at de engang eksperimenterede med en særlig type LSD?

Blue Sunshine er en af de mest anerkendte undergrundsklassikere indenfor genrefilm, fordi den ikke bare er en anderledes, men også både morsom, gruopvækkende og excentrisk film. Og hvis diskomusik ikke i forvejen kan fylde dig med en lille smule sindssyge, vil Blue Sunshine nok være i stand til at få dig overbevist om det modsatte.

Filmens instruktør, Jeff Lieberman, vil være tilstede før og efter visningen.
Vises fredag d. 13. april klokken 21:45 i sal Carl

Instruktør: Jeff Lieberman
Medvirkende: Zalman King, Deborah Winters, Mark Goddard
94 minutter

Køb billetter her.