Dawn Breaks Behind the Eyes

Den djævelske Dawn Breaks Behind the Eyes er et fint eksempel på, hvordan man kan vende og dreje publikums forventninger, indtil virkelighed bliver en drøm. Eller er det omvendt?

Drøm, virkelighed – og mareridt – bliver alle viklet sammen i Kevin Kopackas film om et par, der tager til et slot, der tvinger dem til at se hinanden i øjnene. Og dermed de dæmoner, der står i vejen for dem begge og som måske er i slottet sammen med dem.

Man ved aldrig, hvor man har Dawn Breaks Behind the Eyes, der langsomt bevæger sig hen mod et Dante-lignende inferno af sex, blod og kaos; alt imens den sætter fokus på de monstre, der kan opstå mellem mennesker og drive dem helt derud, hvor sindssyge ender med at være en normal tilstand.

Instruktør Kevin Kopacka og c-producent Lili Villanyi vil være tilstede til Q&A efter visningen. 

Præsenteres i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark.

Inden filmen viser vi den danske kortfilm Det er i jorden, der netop er kommet hjem fra Cannes. Her følger vi Karoline, der prøver at overleve sin selvdestruktive forælder. 

“it’s a gorgeous, ethereal movie full of surprising twists that deftly shift genres. This gem was easily a fest highlight”

-Meagan Navarro, Bloody Disgusting

Vises i Empire Bio lørdag d. 2. oktober kl. 17:00

INSTRUKTØR: Kevin Kopacka

Tyskland 2021.

73 MIN.

TYSK DIALOG MED ENGELSKE UNDERTEKSTER.

MEDVIRKENDE: Anna Platen, Jeff Wilbusch, Frederik von Lüttichau

Køb billet: https://billet.empirebio.dk/billetter/26040/305315?org=141