Don’t Kill It

Dolph Lundgren er på sagen, da et spøgelse giver sig til at genere beboerne i en lille by i Mississippi. Det ondsindede fantom går fra person fra person med dæmonjageren Jebediah i hælene – når han da ikke er i gang med at drikke. Snart befinder de sig i den samme radius og så begynder tingene at blive hedere end Mississippi i juni.

Schlock-veteranen Mike Mendez, der tidligere har stået for film som Big Ass Spider og Lavantula, har instrueret denne lille splatperle, der ikke går af vejen for at levere varen, når det kommer til massakrer og aflivninger. Det eneste der i Don’t Kill It ikke kan aflives, er det grusomme spøgelse med det forfærdelige advarselshyl, hvilket er årsagen til filmens titel.

Dolph Lundgren selv er en rå børste, der går gennem den lille by med et målrettet blik og et surt ansigt. De sure miner vil dog ikke smitte af på publikum, for her er det masser af grunde til at slæbe vennerne med i biffen til en film, der vil sætte jer i det helt rigtige humør til en gibbernakker efter filmen.

93 minutter

Køb billet til Don’t Kill It.