From Dusk Till Dawn

Fans af blaxpoitation fik en glædelig overraskelse, da Robert Rodriquez i 1996 kom med den actionprægede vampyrfilm From Dusk til Dawn, der ikke kun skabte en ny æra for genrefilm, men som også gav en rolle til Fred Williamson, der iført en sort t-shirt og et haglgevær ikke gav fem flade håndører for sådan en samling vampyrer.

To hårdkogte brødre tager en familie som gidsel på deres vej til Mexico. Et enkelt stop ved en øde ”titty bar” midt ude i ingenting kan man dog altid tage, men da mørket sænker sig bliver de førhen så sensuelle damer til groteske vampyrer, der er ude efter blod og det førhen så lystige mexicanaband spiller nu på menneskelemmer i stedet de mere traditionelle guitarer. Velkommen til Mexico!

I From Dusk til Dawn fik Fred Williamson en mindre rolle som en tidligere krigsveteran, der bliver fanget i krydsilden og som ikke har meget tilovers for de blodtørstige væsener, hvis hjerter han skånselsløst hiver ud af deres forrådnende kroppe, mens han storryger på en kraftig cigar. Se, dét er en rigtig actionstjerne!

108 minutter

Køb billet til From Dusk Till Dawn.