Ghost Stories

Vores åbningsfilm i år er den britiske Ghost Stories, der leder tanker tilbage til dengang, et gys var af en slags, der kunne lægge mennesker søvnløse i seng. Som en af de mere gammeldags spøgelseshistorier, er Ghost Stories med til at både beholde de genretroper, der er med til at kategorisere den klassiske fortælling om diverse gespenster, mens den munder ud i et endeligt, der er ulig lang de fleste beretninger indenfor samme slags.

Den kyniske Professor Goodman har gjort en karriere ud af at afsløre overnaturlige fænomener overfor dem, der tror på spøgelser og onde ånder. Men en dag får han oprettet kontakt til en af sine gamle helte, der fortæller ham, at der er mere mellem himmel og jord end som så. Goodman tror ikke meget på denne tese, men drager alligevel ud for at finde sandheden – men den er ikke altid at foretrække, vil den gode professor hurtigt opdage.

Ghost Stories er en film, der er helliget de gamle klassikere, men samtidig gør sit for at være en del af den nytænkende elite. Resultatet er ganske enkelt en film, der helligere sig de gamle metoder, men som også sagtens kan finde ud af at hverve nye fanatikere til spøgelsesgenren – og give dem et slibrigt gys med på vejen.

Vises torsdag d. 12. april klokken 20:30 i sal Carl

Instruktører: Jeremy Dyson og Andy Nyman
Medvirkende: Alex Lawther, Martin Freeman, Andy Nyman
98 minutter

Køb billetter her.