Headshot

Hvis du ikke kan glemme The Raid og ville ønske, at asiatisk vold endnu engang kunne strømme over lærredet på samme flydende og cool facon, så er svaret lige her. Headshot er det seneste skud på den indonesiske actionstamme og der er her i den grad knald på både håndgemæng og kampsportskoreografi.

I Iko Uwais første rolle siden The Raid 1 og 2 ruller en mand ind på bredden og ligger i koma i lang tid. Nogle har skudt ham i hovedet, mens han overlever alligevel mirakuløst med kun en enkelt bivirkning: hukommelsestab. Langsomt begynder den glemsomme mand at huske sin voldsomme fortid, men det er først, da hans sygeplejerske bliver kidnappet, at han beslutter sig for at stå ansigt til ansigt med sine tidligere fjender.

Ultravolden hersker i action-splatterfilmen Headshot, mens der serveres huskekager til indonesiske banditter. Adrenalinen fylder hele lærredet, når Iko Uwais serverer slåskampe, der skal ses, før man kan tro på dem og toptrænet kampsport på samme outrerede og glubske måde, som han gjorde i The Raid-filmene. Headshot er ren energi, der vil gøre dig forpustet ved bare at se en vred mand sparke bagdel i stor stil.

118 minutter

Køb billet til Headshot.