Housewife

Hvis man leder efter en film med en gevaldig WTF-faktor, vil Housewife uundgåeligt være svaret. Med sin gotiske stil og mildest talt vanvittige afslutningsscene, er Housewife et must-see for skrækfilmsentusiasten, der vil have sine grænser rykket.

Can Evrenol, der i 2015 chokerede med sin debutfilm Baskin, har overgået sig selv med Housewife, en film om den unge Holly, der i sin barndom var udsat for et forfærdeligt traume, hun nu prøver at skærme sig selv fra i en hytte på landet, hvor hun bor med sin succesfulde forfattermand. Men da en tidligere forsvunden veninde pludselig viser sig for at fortælle om den sekt, hun nu er del af og som holder en stor konference i byen, kan Holly ikke lade være med at dukke op.

Det er starten på en film, hvis uforudsigelighed kun overgås af dens mørke indblik i, hvad der sker med en mentalt ustabil psyke, når den står ansigt til ansigt med foruroligende kræfter. Hvis der var én ting, vi lærte af Evrenols Baskin var det, at han ikke er bange for at drive en film ud til sindssygens kant og med Housewife cementerer han sin status for skrækfilmens enfant terrible.

Vises fredag d. 13. april klokken 21:30 i sal Asta

Instruktør: Can Evrenol
Medvirkende: Clémentine Poidatz, Resit Berker Enhos, Defne Halman, David Sakurai
82 minutter

Køb billetter her.