Lyst

Skandinavien har længe været kendt som et sted med en mørk fantasi. Den dunkle voldsfantasi Lyst er ingen undtagelse, når instruktør Severin Eskelund tager sin debutfilm ind i sindets mørke kroge og graver yderligere ind til der, hvor det bliver kulsort.

En norsk krimiforfatter prøver at genfinde den almindelige rytme efter en gal fan har brutalt overfaldt hende. Det har resulteret i, at hun nu har gemt sig selv i sin lejlighed, hvor fantasi og virkelighed langsomt begynder at fusionere. Men spørgsmålet er om hendes stalker er tilbage efter hende eller om det hele foregår i fantasien.

Handlingen i Lyst er hørt før, men Eskelund går hele linen ud i sin fortælling om den plagede forfatter. Lyst er syg helt ind til sjælen og det tager ikke lang tid, før den langer ud efter seeren på en måde, der også får os til at tvivle vores eget vanvid. Sindssygen klæber sig til væggene i den lille lejlighed, som vores plagede hovedperson har begravet sig i, mens volden langsomt finder vej gennem små sprækker i hendes sind.

Vi vil også have besøg af filmens instruktør Severin Eskeland, der vil være tilstede før og efter visningen.

84 minutter

Køb billet til Lyst.