Mom and Dad

Almindelige mennesker der bliver overmandet af stærk brutalitet er en skræmmende tanke – især når det gælder dem, vi er oplært til at stole mest på: mor og far. Men det er lige præcis, hvad der sker i Brian Taylors hyperhektiske Mom and Dad, hvor Nicholas Cage igen beviser, at der ikke er nogen, der kan spille sindssyg som Cage, når han er på sit allermest vanvittige stadie.

Der foregår noget mærkeligt i nabolaget. En ukendt virus huserer blandt amerikanske forældre og giver dem øjeblikkeligt lyst til at slå deres egne børn ihjel. Dette er dårlige nyheder for søskendeparret Carly and Josh Ryan, der nu må kæmpe for deres liv, mens de forhen så søde og rare mor og far nu ihærdigt prøver at skade sit eget afkom.

Mom and Dad vil komme til at slutte festivalen af med et brag, mens den giver ordet ”familiefest” en ny betydning. Så lad børnene blive derhjemme og bliv hevet rundt i hele manegen, når først mor og far får fat i hjemmets skarpeste ejendele og lufter dem febrilsk i denne ivrige genrefilm, der befinder sig et sted mellem ecstasy og amfetamin.

Vises søndag d. 15. april klokken 19:15 i sal Carl

Instruktør: Brian Taylor

Medvirkende: Nicolas Cage, Selma Blair, Lance Henriksen, Anne Winters
86 minutter

Køb billetter her.