Ruin Me

For dem der ønsker en metaoplevelse til Blodig Weekend, kommer Ruin Me med en stor anbefaling. Der er ikke meget nyt under solen, men det behøves heller ikke i Ruin Me, der tydeligvis elsker genren på trods af dens svagheder.

Slasher Sleepout bliver kaldt den ultimative, realistiske horrorfilmsoplevelse. Oplevelsen starter ude i skoven for seks fremmede mennesker, der i 36 timer skal overleve gennem utallige mysterier og farlige situationer, som de kender fra de film, de elsker højest: skrækfilmene. Alexandra er taget med for at glæde sin kæreste, men er i det hele taget ligeglad med konceptet. Men da deltagerne en efter en møder et grufuldt endeligt, bliver hun nødt til at finde ud af, hvorvidt Slasher Sleepout netop er blevet en tand for virkeligt – og om det kunne have noget at gøre med hendes tilstedeværelse.

Uanset hvilken subgenre man holder mest af indenfor horrorgenren, vil Ruin Me have noget at byde på i sine utallige referencer. I denne sin debutfilm har instruktør Preston DeFrancis formet et univers, der forventer at tilskueren kender sine genrefilm, men som også belønner viden med en revurdering af velkendte skrækscenarier.

Vises lørdag d. 14. april klokken 16:45 i sal Carl

Instruktør: Preston DeFrancis
Medvirkende: Marcienne Dwyer, Matt Dellapina, Chris Hill
87 minutter

Køb billetter her.