still/born

Det er en dæmpet ondskab, der langsomt, men sikkert, finder sin vej til en ny lille familie i still/born, hvor familieforøgelse ikke altid er den helt store lykke.

Da Mary og Jack skal være forældre til tvillinger, må de først gennemgå forfærdelige nyheder: det ene barn er dødfødt. Heldigvis er det andet i fuld vigør og mens Mary er på barsel, må Jack tage rundt på forretningsrejser, så han kan sørge for sin familie. Dagene går med at passe det lille spædbarn i det store, smukke hus, men snart begynder Mary at få fornemmelsen, at noget djævelsk fra den anden side prøver at trænge igennem og skade den nyfødte baby.

De lange gange og stilistiske linjer i Jack og Marys hus er med til at øge den urbane frygt for, at manglen på kontrol sommetider ikke kan beroliges af nok så mange designmøbler.  Det er ofte svært at sige, om Marys stadig større vanvid er et resultat af noget dæmonisk eller en fødselsdepression, hun ikke vil se i øjnene og det er denne konstante tvivl, der gør still/born til en lige fordeling af empati og frygt, når vi ikke kan regne ud, om Mary og hendes baby er i fare for sig selv eller noget udefra.

Se filmen på Blockbuster >>https://blockbuster.dk/film/stillborn

Vises lørdag d. 14. april klokken 14:00 i sal Asta

Instruktør: Brandon Christenson
Medvirkende: Christie Burke, Jesse Moss, Rebecca Olson
87 minutter

Køb billetter her.