Subspecies

Den amerikanske film Subspecies blev aldrig nogen stor succes hverken i hjemlandet eller i Danmark, selvom den havde danskeren Anders Hove i hovedrollen som en meget ondsindet vampyr. I dag er den en B-filmklassiker hos udvalgte filmfans, der elsker kitsch med deres horror.

Den onde vampyr Radu vender hjem til sin rumænske hjemby efter at have brugt utallige år i eksil. Her stjæler han en sten, der efter sigende indeholder livgivende blod fra helgener fra hele verden. Hvad Radu ikke ved, er, at to amerikanske skolepiger er kommet til selvsamme land for besøge deres gode, lokale veninde. Det er næsten mere end, hvad Radu kan holde til, da han bliver draget af deres blod. Helt galt går det dog, da hans bror hjælper pigerne komme væk fra sin onde bror.

Hvis I er trætte af flotte vampyrer, der helst ikke vil slå ihjel og gerne vil være venner med alle og enhver, mens de klager over deres evige liv, vil Subspecies – og Radu – være lige filmen for jer.

På Blodig Weekend er vi stolte af at kunne introducere film med Anders Hove selv, der vil være tilstede med Q&A efter visningen.

90 minutter

Køb billet til Subspecies.