Sweetie, You Won’t Believe It

Det er ikke så tit, at vi ser film fra Kasakhstan, men det skal der lige loves for, at der bliver rettet op på i Sweetie, You Won’t Believe It, som tvinger os ud i et kasakhisk vanvidsland, der ikke efterlader sig nogle vidner. 

Dastan har det ikke nemt. Hans gravide kone er konstant efter ham. For at komme lidt væk fra det hele, tager han sammen med to venner på fisketur. Snart er de dog uforvarende hvirvlet ind i et narkoopgør og jagtet af en familie intelligensmæssigt udfordrede kriminelle. Den lokale tankstationsejer har vist også muggent mel i posen. Og ud af det blå dukker en drop-kick-udøvende, øretæveuddelende, enøjet galning op, og alt og alle er nu jaget vildt.

Det går ikke stille for sig i Yernar Nurgaliyevs vanvittige actionkomedie, hvor alt går galt for vores tre tøffelhelte på fisketur.

Inden filmen viser vi den vanvittige finske kortfilm The Night of the Living Dicks. En ung kvinde har fået nok af at modtage dick pics og finder et par briller, der synliggør hvilke mænd, der er nogle rigtige pikhoveder. Det skal dog vise sig også at indeholde sine problemer. 

“If you’re a fan of Three Stooges-style silent slapstick but wish it came with a lot more gore, then, Sweetie, you won’t believe what a treat you are in for”

-Amber Wilkinson, Eye for Film

Vises i Empire Bio lørdag d. 2. oktober kl. 22:00

INSTRUKTØR: Yernar Nurgaliyev

Kasakhstan 2020.

84 MIN.

RUSSISK/KASAKHISK DIALOG MED ENGELSKE UNDERTEKSTER

MEDVIRKENDE: Daniar Alshinov, Yerkebulan Daiyrov, Asel Kaliyeva

Køb billet: https://billet.empirebio.dk/billetter/26049/305319?org=141