The Autopsy of Jane Doe

En af årets mest hypede skrækfilm er den amerikanske Autopsy of Jane Doe, der handler om to retsmedicinere, far og søn, der får til opgave et fastslå identiteten på en død kvinde. Men denne kvinde havde mange mørke hemmeligheder i livet, der nu forfølger de to mænd efter hendes død.

Autopsy of Jane Doe var en af de store horror-overraskelser i året der gik og fik både genrefans og kritikere op ad deres respektive stole med klappende hænder. Det er der god grund til. Instruktør Andre Øvredal har lavet en film, der også kan kaldes body-horror for viderekomne, når sandheden om den næsten lidt for velpræserverede Jane Doe kommer for dagens lys.

Det er den stille uhygge, der kryber rundt omkring i lighuset, når de to generationer prøver at skabe en forklaring på, hvorfor den unge smukke kvinde havnede på deres bord – og hvorfor hun næsten ser ud som om hun stadig er i live. Så forbered dig på en af de mest uhyggelige film på dette års Blodig Weekend, hvor blodet måske ikke plasker i uendelige mængder, men hvor de små hår bagerst i nakken nemt kan komme på arbejde i selskab med Frøken Doe.

Se filmen på Blockbuster >> https://blockbuster.dk/film/the-autopsy-of-jane-doe

86 minutter

Køb billet til The Autopsy of Jane Doe.