The Eyes of My Mother

Hvis du holder af horror med en smule kunst til, er The Eyes of My Mother noget for dig. I smukke sort/hvide billeder fortæller den en grusom historie, der både påvirker tilskueren på et dramatisk plan, mens de psykologiske tråde langsomt reder sig ud.

En lille pige ser sin mor blive slået ihjel og faderen dø kort tid efter. Hun er nu alene uden forældre og må stort set opdrage sig selv. Som voksen befinder hun sig derfor i grænselandet mellem hysteri og ondskab, hvor hun ikke har lært, hvordan det er at befinde sig i en verden med empati for andre mennesker. Med sig har hun kun de redskaber hun som lille lærte fra sin mor. Og de var ikke alle lige gode for de mennesker, der krydser den unge kvindes vej.

The Eyes of My Mother er den slags ubehagelig psykologisk skrækfilm, der gør sin seer i tvivl om, der ikke er ondskab i os alle og hvem af os, der har et monster i sjælen. Det er som at se, hvordan potentialet for et civiliseret menneske kan ende med at blive et monster og hvordan man skaber ondskab de steder, hvor den aldrig har behøvet at eksistere.

76 minutter

Køb billet til The Eyes of My Mother.