The Void

Helvede er kommet til jorden i The Void, der er en homage til firsernes praktiske effekter og en tour-de-force i hvor hæsblæsende og voldsom horror kan blive. Intet er for vildt eller utænkeligt i denne skrækfilm, der er skabt til at blive elsket af dem med hang til monstre og fantasifulde kills.

Det er en helt almindelig aften for politibetjenten Daniel, da han ser en mand, der haltende prøver at komme frem på en øde vej. Desperat prøver Daniel at få den blodige mand til et hospital, men her er tingene ikke som de plejer at være. Umenneskelige væsener og skeletter er alle en del af hospitalets personale og snart står den unge politibetjent i spidsen for en gruppe overlevende, der må bruge undergrunden, hvis de vil levende ud af dette helvedes hospital, hvor håbløsheden er omsluttende og afskyelige monstre gemmer sig til højre, venstre og i alle hjørner.

FX-veteranerne Steven Kostanski og Jeremy Gillespie står bag The Void, hvor action og volumen bliver skruet op til max, så husk ørepropperne, hvis du ikke holder af lydbrag i din horrorfilm.

90 minutter

Køb billet til The Void.