Thriller

Som en forgænger til Coralie Fargeats Revenge, der også vises på årets festival, er Thriller en af de oprindelige rape/revenge-film, der gjorde Christina Lindberg til fast inventar i mange en svensk teenagedrengs erotiske fantasier. Den var samtidig med til at opdrage en ung Quentin Tarantino, der i Kill Bill derfor skabte karakteren Elle Driver som en hyldest til Lindberg i Thriller.

Frigga er en ung kvinde, der lever i stilhed på landet efter at have oplevet et seksuelt overgreb som barn, da hun stødte ind i en gammel pædofil. Da hun en dag får et lift af en fremmed mand, bliver hun kidnappet og tvunget ud i et liv med prostitution og stofmisbrug. Men snart får Frigga nok og får fingrene i et oversavet jagtgevær, som nu skal bruges til hævn på de mennesker, der har gjort hende ondt.

Thriller er en af de oprindelige grindhouse-film i Europa, der chokerede publikum ud over landegrænserne og som blev totalforbudt i hjemlandet Sverige. Samtidig er Thriller stadig en af de mest kontroversielle film i Sverige og er til dags dato en film, hvis sagnomspundne produktion er omtåget af mystiske og fordækte rygter.

Filmens kvindelige hovedrolle, Christina Lindberg, vil være tilstede før og efter visningen.
Vises fredag d. 13. april klokken 19:15 i sal Carl

Instruktør: Bo Arne Vibenius
Medvirkende: Christina Lindberg, Heinz Hopf, Despina Tomazani
104 minutter

Køb billetter her.