What the Waters Left Behind

Det er ikke så meget, vi får lov til at se til Argentina i horrorgenren, men What the Waters Left Behind er alligevel noget så sjældent som et skud sydamerikansk skrækfilm, som vi får at se på disse europæiske breddegrader.

En samling unge mennesker er ved at lave en dokumentarfilm om et stykke land, der er blevet ryddet for beboere efter en konsekvent oversvømmelse har fundet sted. Med sig har de en af de overlevende, der skal vise dem rundt i det våde ødeland – hvad de ikke har regnet med er, at der stadig er en enkelt bosat familie i området, der nok er trætte af besøgende, men som også har fundet en måde at fornøje sig med dem.

Det er unge, smukke mennesker i trøstesløse omgivelser i What the Waters Left Behind, der er en nådesløs beskrivelse af, hvad der kan ske, når respekt afløses af arrogance og primitiv natur overtager civilisation. Med sin rå fotografering tages vi her med helt ind i menneskets mørkeste skyggesider, når først Argentinas eget svar på Motorsavsmassakrens Sawyer-familie lader økseskaftet glimte.

Vises søndag d. 15. april klokken 16:30 i sal Asta

Instruktører: Luciano Onetti og Nicolás Onetti
Medvirkende: German Baudino, Paula Brasca, Mirta Busnelli
98 minutter

Køb billetter her.