XX

Meget lig med tidens ånd er XX noget så forfriskende som en antologifilm kun fra kvinders hånd. Her bliver vi præsenteret for fire kortfilm, der alle vil få gysene frem – og så med et feminint twist. Hver film får tyve minutter og vil med garanti få dig til at se to gange på det, der før virkede helt afbalanceret og ordinært.

En dreng mister sin appetit efter at have bevidnet noget i en mørk æske, han ikke helt kan forklare. Fire unge mennesker på tur i vildnisset opdager, at der er lidt af et voldsomt bæst med dem derude. En kvinde opdager sin ægtemands lig på sin datters fødselsdag, mens hun prøver at gemme det i sit chikke hjem. I Karyn Kusamas segment får vi historien om en enlig mor, der elsker sin søn nok til at ignorere hans djævelske tendenser, indtil det går op for os, hvad der virkelig foregår.

XX er ikke en film, der forklarer meget for sit publikum, men derimod går op i stemning og atmosfære. Det er der i den grad også nok af, når der i alle fire film bliver gravet nok i overfladen til at se alt ondskaben, der lurer lige nedenunder.

Se filmen på Blockbuster >>https://blockbuster.dk/film/xx

80 minutter

Køb billet til XX.