Blodig Weekend søger medarbejdere til planlægningsteamet (frivilligt arbejde)

Har du lyst til at hjælpe med til at stable Danmarks fedeste filmfestival på benene? Vi leder efter personer til planlægningsteamet, som kan hjælpe med planlægning og udvikling af Blodig Weekend filmfestival.

Festivalen afholdes til november 2022 i Empire Bio i København. Der vil være tale om frivilligt arbejde, som skal foregå fra nu af og frem til festivalens afholdelse.

Vi mangler hjælp til følgende:
 Udvikle og producere indhold til vores trykte festivalprogram, f.eks. temaartikler, interviews, filmbeskrivelser og gæsteprofiler.
 Layout på program og på andre tryksager samt visuelt indhold til web og sociale medier.
 Organisere arrangementer i forbindelse med festivalen, f.eks. foredrag, paneldebatter eller masterclasses.

Vi leder efter personer, der har en eller flere af følgende kompetencer:
 Er gode skribenter, som selv kan være med til at få ideer til indhold i programmet og til sociale medier.
 Har erfaring med layoutarbejde.
 Eventmagere der kan bidrage til at planlægge og udføre arrangementer.


Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt men samtidig også indgå i en arrangørgruppe, hvor vi sammen tilrettelægger arbejdsopgaverne og hjælper hinanden med sparring.

Du bestemmer selv, hvornår arbejdet udføres, men forventes at overholde deadlines og at deltage i koordinerende arbejdsgruppemøder, som typisk vil foregå sen eftermiddag, om aftenen eller i weekenden.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt Lene Rasmussen lene@blodigweekend.dk med nogle ord om dig selv, dine kompetencer og erfaring.

Deadline for henvendelse er den 20. august 2022.