Program for Blodig Weekend 2022

Blodig Weekend afholdes den 16. – 20. november 2022 i Empire Bio. Vi glæder os til at slå dørene op for 5 dage med fantastiske genrefilm.

Download Blodig Weekend 2022 programmet som pdf. her.

Se programmer fra tidligere Blodig Weekend filmfestivaler under Festivalinfo.

Film & Arrangementer


Onsdag 16/11 kl. 20

Åbningsfilm: Crimes of the Future

”Surgery is the new sex”

Millioner af body horror-fans har ventet længe, men med Crimes of the Future er horror-legenden David Cronenberg endelig tilbage med sin første horrorfilm siden ExistenZ i 1999. Og hvilken entre!

Billetter til åbningsfilmen koster 100 kr., og Blodig Weekend klippekort kan ikke anvendes til denne visning.

Læs mere og køb billet her.


Torsdag 17/11 kl. 16:00

Samtale med Alice Krige

Alice Krige er aktuel på Blodig Weekend med She Will, der er produceret af Dario Argento.

Læs mere her


Torsdag 17/11 kl. 17:30

Inferno Rosso: Joe D’Amato on the Road of Excess / med introduktion

Dokumentarfilmen Inferno Rosso: Joe D’Amato on the Road of Excess fortæller ikke bare historien om D’Amato, men om besættelsen af film og levende billeder, og hvad der sker, når den besættelse blandes med en glæde for det, der ikke er hverken velanset eller kritikerrost.

Læs mere og køb billet her


Torsdag 17/11 kl. 19:30

She Will/ med Q&A

Kvinder bliver usynlige efter en vis alder. Det må den aldrende skuespiller Veronica Ghent sande, da hun efter en brystoperation søger ud i en ensom del af Skotland for at bo på et refugium for at trække sig tilbage efter indgrebet. Men i stedet for at opleve den stille ro ved naturen, åbner fortiden sig for hende for at konfrontere hende med tidligere traumer

Læs mere og køb billet her


Torsdag 17/11 kl. 21:45

Piggy

Sara bor i en lille spansk landsby med sin mor, far og lillebror, der alle er ved at drive hende til vanvid i sommerheden, hvor air condition kun er et rygte. Det værste er dog de lokale mobbere, der konsekvent går efter hende og hendes overvægt.

Læs mere og køb billet her


Fredag 18/11 kl. 16:45

Sissy

Influencerkulturen får et hak over tuden i Sissy, en film der blander satire, sarkasme og slasher i en skøn pærevælling, der rammer alle dem, der er født efter årtusindeskiftet.

Læs mere og køb billet her


Fredag 18/11 kl. 17:00

Blodig Quiz

Blodig Weekend betyder også Blodig Quiz. Quizmaster Michael Panduro sørger for grusomme, væmmelige og ikke mindst udfordrende spørgsmål i alle varianter af mørke genrefilm.

Læs mere her


Fredag 18/11 kl. 19:00

Ukrudt/ med Q&A

Efter en traumatisk barndom brænder Nora inde med hævntanker mod sin stedsøster. Hun vælger derfor, med hjælp fra sin destruktive kæreste og hans forstyrrede venner, at planlægge den ultimative hævn, da søsteren inviterer Nora med på en spirituel rejse ud i en skov.

Læs mere og køb billet her


Fredag 18/11 kl. 21:30

Black Friday

Alle der har arbejdet indenfor retail ved, at nogle dage bare er værre end andre. Og den værste har titlen ”Black Friday”, dagen hvor alle forbrugere hamrer ind i de billigste butikker for at spare en mønt.

Der er kridtet op til satire og Dawn of the Dead-fornemmelser, når de ansatte i We Love Toys endelig viser, at kunden ikke altid har ret.

Læs mere og køb billet her


Lørdag 19/11 fra kl. 12:00

Collector’s Market

Kom og vær med, når Blodig Weekend endnu engang inviterer til Collector’s Market i Empire Bio. Her samles mennesker fra uhyggens verden, når det flyder over med makabre godter og blodige lækkerbiskener i form af film, plakater, billeder, merchandise og memorabilia i boderne.

Læs mere her


Lørdag 19/11 kl. 12:30

Daughter + kortfilmen The Beast Will Kill Us All

En ung kvinde bliver kidnappet og bliver indsat i en surrogatfamilie. Hendes rolle er den som en datter og søster i sit nye hjem midt ude i den amerikanske ødemark, hvor familien gemmer sig fra en omverden, fader siger er fyldt med sygdom. Men datter kan ikke skjule at være en del af den, og den slags straffes.  

Læs mere og køb billet her


Lørdag 19/11 kl. 15:00

Dark Nature + kortfilmen The Last Sacrament

Da Joy overlever endnu et overfald fra sin voldelige kæreste, beslutter hendes veninde sig for at tage hende med ud til the Rocky Mountains, hvor psykologen Dr. Kunnely har skabt et fristed for kvinder, der har oplevet noget traumatisk i deres fortid. Mens de bevæger sig længere og længere ind i vildnisset, begynder Joy at miste sit fodfæste mellem fantasi og virkelighed. Men noget forfølger hende. Det ved hun.

Læs mere og køb billet her


Lørdag 19/11 kl. 17:00

The Beyond / med Q&A

Da en ung kvinde arver et gammelt hotel i Louisiana, ved hun ikke, at hun også har arvet en af de syv indgange til helvede. Hvad der følger er et infernalsk mareridtsscenarie, hvor folk forsvinder eller er udsat for livsfarlige uheld.

Læs mere og køb billet her


Lørdag 19/11 kl. 19:00

Event Horizon / med introduktion

I det dybe rum er et redningshold i færd med at undersøge rumskibet Event Horizon, der forsvandt ind i et sort hul for syv år siden og nu er kommet tilbage. Men ikke alene. Det toget noget fremmed med sig. Noget ondt, der langsomt begynder at overtage både redningshold og skibet, de befinder sig på.

Læs mere og køb billet her


Lørdag 19/11 kl. 21:45

Something in the Dirt + kortfilmen From.Beyond

TedTV. Facebook. Instagram. TikTok. Reddit. Alle steder kan man finde konspirationsteorier, der kan åbne verdener, men lukker for det meste fornuft.

John og Levi er to tabere, der bor i hver deres lejlighed i et lejlighedskompleks, der ikke huser andre. En dag ser de noget, de ikke kan forklare i Levis stue og beslutter for at lave en dokumentar om fænomenet, de ikke kan forklare, men helt sikkert har læst noget om på nettet.

Læs mere og køb billet her


Søndag 20/11 kl. 12:30

Earwig

En ældre omsorgsperson er blevet ansat til at se efter en 10-årig pige. For at forberede hende til verden udenfor, bliver han fortalt over telefonen. Hans vigtigste opgave er at varetage hendes tænder, der er lavet af is og skal skiftes flere gange om dagen.

Læs mere og køb billet her


Søndag 20/11 kl. 13:00

Film på vej – Mulm

Vi inviterer nogle af hovedkræfterne bag filmen til en snak om at lave horrorfilm i Danmark, at filmatisere en psykologisk gyser og at skabe en ambitiøs spillefilm uden om filminstitutter og traditionelle finansieringsmodeller.

Læs mere her


Søndag 20/11 kl. 15:00

The Yellow Wallpaper / med introduktion

Jane er en kvinde, der har alt, hun kunne ønske sig. En velhavende mand, et stort hus og et nyfødt barn. Der er kun et enkelt problem. Hendes lægemand har diagnosticeret hende med hysteri, en lidelse, der tvinger hende til at være hjemme dagen lang. Men i hendes soveværelse er et tapet. Et gult tapet, som Jane langsomt bliver besat af, da hun ved, at der bor en fanget kvinde derinde.

Læs mere og køb billet her


Søndag 20/11 kl. 17:30

Deadstream + kortfilmen Tistlebu

Youtuberen Shawn har kanalen ”Wrath of Shawn”, der lever i bedste velgående under tesen ”jeg gør det, så du ikke behøver.” Efter nedadgående popularitet, indser Shawn, at det er på tide, at han besøger et hjemsøgt hus og filmer det samtidig. Men da han også gør sig upopulær hos en hævngerrig ånd, der lever i huset, må Shawn kæmpe for sit liv i en live stream.

Læs mere og køb billet her


Søndag 20/11 kl. 19:30

The Lake

Der er knald på i The Lake, hvor klimakritik fungerer som en fremragende undskyldning for at vise et vredt monster, der sønderlemmer uskyldige ofre, hvor end den befinder sig.

Læs mere og køb billet her

Programoversigt