Program for Blodig Weekend 2023

Blodig Weekend afholdes den 22. – 26. november 2023 i Empire Bio. Vi glæder os til at slå dørene op for 5 dage med fantastiske genrefilm.

Programmet for festivalen vil blive offentliggjort her på siden samt på Facebook og Instagram.

Se programmer fra tidligere Blodig Weekend filmfestivaler under Festivalinfo.

Film & Arrangementer


Torsdag 30/3 kl. 21

Forpremiere: Evil Dead Rise

På Blodig Weekend er vi stolte af at kunne præsentere forpremieren på Lee Cronin’s Evil Dead Rise i Big Bio Nordhavn torsdag d. 30. marts klokken 21.00. Filmen, der fik en fantastisk modtagelse ved sin verdenspremiere på SXSW festival i Austin, bliver introduceret af dens danske lydmand Peter Albrechtsen.

Før visningen fejrer vi med blodrøde drinks og popcorn fra kl. 20:30


Torsdag 4/5 kl. 21:30

Forpremiere: SISU

“Who doesn’t want to watch Nazis go boom?”

Blodig Weekend inviterer til forpremiere på den ultra-voldelig finske film SISU, som bedst kan beskrives ved, at man forestiller sig en Taratino på speed, der fusionerer Rambo med Mad Max i en trykkoger af galskab.

Filmen følger den forhenværende soldat Aatami Korpi, der finder en guldskat midt i Laplands vilde natur. Nu går turen mod byen for at sikre byttet, men på sin vej støder han imidlertid ind i en række onde nazister. Uheldigvis. Dog ikke for ham, men derimod for nazisterne, der bliver henrettet på de mest opfindsomme måder.

Manden bag de nazist-dræbende herligheder er Jalmari Helander, som bl.a. også har stået bag den underholdende julegyser ‘Rare Exports Inc.’ og actionfilmen ‘Big Game’ med bl.a. Samuel L. Jackson.


Onsdag 2/8 kl. 21:30

Forpremiere: Talk to Me

Da en gruppe venner opdager, hvordan man fremkalder ånder ved hjælp af en balsameret hånd, får det frygtelige konsekvenser i den nye A24-horrorfilm Talk to Me, der har gået sejrsrunde verden over siden dens premiere på Sundance i januar.
Den mystiske hånd lover en direkte linje til ånderne, og uforberedt på konsekvenserne af at røre ved hånden for længe, fremkalder Mia ved et uheld en række uhyggelige, overnaturlige kræfter.

Den australske film, der er instrueret af tvillingebrødrene Danny og Michael Philippou, havde premiere på Sundance Film Festival i 2023, hvor den med det samme blev tildelt prædikatet kultklassiker.