Program for Blodig Weekend 2023

Blodig Weekend afholdes den 22. – 26. november 2023 i Empire Bio. Vi glæder os til at slå dørene op for 5 dage med fantastiske genrefilm.

Programmet for festivalen vil blive offentliggjort her på siden samt på Facebook og Instagram.

Se programmer fra tidligere Blodig Weekend filmfestivaler under Festivalinfo.

Film & Arrangementer


Torsdag 30/3 kl. 21

Forpremiere: Evil Dead Rise

På Blodig Weekend er vi stolte af at kunne præsentere forpremieren på Lee Cronin’s Evil Dead Rise i Big Bio Nordhavn torsdag d. 30. marts klokken 21.00. Filmen, der fik en fantastisk modtagelse ved sin verdenspremiere på SXSW festival i Austin, bliver introduceret af dens danske lydmand Peter Albrechtsen.

Før visningen fejrer vi med blodrøde drinks og popcorn fra kl. 20:30


Torsdag 4/5 kl. 21:30

Forpremiere: SISU

“Who doesn’t want to watch Nazis go boom?”

Blodig Weekend inviterer til forpremiere på den ultra-voldelig finske film SISU, som bedst kan beskrives ved, at man forestiller sig en Taratino på speed, der fusionerer Rambo med Mad Max i en trykkoger af galskab.

Filmen følger den forhenværende soldat Aatami Korpi, der finder en guldskat midt i Laplands vilde natur. Nu går turen mod byen for at sikre byttet, men på sin vej støder han imidlertid ind i en række onde nazister. Uheldigvis. Dog ikke for ham, men derimod for nazisterne, der bliver henrettet på de mest opfindsomme måder.

Manden bag de nazist-dræbende herligheder er Jalmari Helander, som bl.a. også har stået bag den underholdende julegyser ‘Rare Exports Inc.’ og actionfilmen ‘Big Game’ med bl.a. Samuel L. Jackson.