Program for Blodig Weekend 2022

Blodig Weekend afholdes den 16. – 20. november 2022 i Empire Bio. Vi glæder os til at slå dørene op for 5 dage med fantastiske genrefilm.

Filmprogram og events vil blive offentliggjort her på siden og på vores Facebookside.

Se programmer fra tidligere Blodig Weekend filmfestivaler under Festivalinfo.

Offentliggjorte film:

Åbningsfilm: Crimes of the Future

”Surgery is the new sex”

Millioner af body horror-fans har ventet længe, men med Crimes of the Future er horror-legenden David Cronenberg endelig tilbage med sin første horrorfilm siden ExistenZ i 1999. Og hvilken entre!

Parret Caprice og Saul Tenser er performancekunstnere i en fremtid, hvor nogle mennesker ikke længere kan mærke fysisk smerte, hvilket gør det muligt at operere på dem i vågen tilstand. Tenser lider af en sygdom, der konstant udvikler nye organer, som de to bortoperer for et live publikum, men da de to møder Timlin, der er ansat til at opretholde statens restriktioner for menneskelig evolution ved at katalogisere og opbevare nyudviklede organer, begynder nye besættelser at tage form.

Med en seks-minutters applaus efter visningen i Cannes, er Crimes of the Future et studie i bodyhorror fortalt med elegance, der tager sit emne seriøst, men ikke er bleg for at tilbyde gore til et Cronenberg-hungrende horrorpublikum.

INSTRUKTØR: David Cronenberg

Canada 2022.

107 MIN.

ENGELSK DIALOG UDEN UNDERTEKSTER

MEDVIRKENDE: Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart


Something in the Dirt

TedTV. Facebook. Instagram. TikTok. Reddit. Alle steder kan man finde konspirationsteorier, der kan åbne verdener, men lukker for det meste fornuft.

John og Levi er to tabere, der bor i hver deres lejlighed i et lejlighedskompleks, der ikke huser andre. En dag ser de noget, de ikke kan forklare i Levis stue og beslutter for at lave en dokumentar om fænomenet, de ikke kan forklare, men helt sikkert har læst noget om på nettet. Men deres omverden og venskab svækkes, mens de opdager mere og mere om, hvad de så.

Med Something in the Dirt viser Benson og Moorhead os, hvorfor de er et af de unge håb i Hollywood. Den er skabt under pandemien, men på trods af de sparsommelige ressourcer pandemien skabte for filmskabere, har Something in the Dirt masser af gode kort og endnu flere mysterier på ærmet.

INSTRUKTØR: Justin Benson & Aaron Moorhead

USA 2021

116 MIN.

ENGELSK DIALOG UDEN UNDERTEKSTER

MEDVIRKENDE: Justin Benson, Aaron Moorhead