Gæster

Gæster ved Blodig Weekend 2023 var:

Karim Ouelhaj
Instruktør af Megalomaniac

Instruktøren og manuskriptforfatteren af dette års dystre lukkefilm, Megalomaniac, hedder Karim Ouelhaj. Hans første film, Parabola, blev bemærket i 2005 på Venedig filmfestival og vandt desuden Federico Fellini Award i 2006 under Tiburon International Film Festival. Derudover står han bag filmen Le Repas Du Singe, der modtog en pris for bedste kvindelige præstation på Cinemaavenir Film Festival.

Mød Karim Oulehaj ved visningen af Megalomaniac søndag den 26. november.

Heather Buckley
Producer på The Sacrifice Game

Producer Heather Buckley står bag The Sacrifice Game på dette års Blodig Weekend. Udover at være et af de cooleste mennesker, vi nogensinde har mødt, står hun også bag horrorsucceser som Jenn Weixlers første film The Ranger og Blood & Flesh: The Reel Life & Ghastly Death of Al Adamson, og har desuden lavet special effects på We Are Still Here, som vi viste på Blodig Weekend i 2015.

Der vil være Q&A med Heather efter visningen af The Sacrifice Game lørdag den 25. november kl. 21.30.

The Adams Family (Toby Poser og John Adams)
Instuktører, skuespillere, producere på Where the Devil Roams

 Toby Poser og John Adams, der tilsammen er en del af The Adams Family med døtrene Lulu og Zelda Adams, er efterhånden en profileret del af den amerikanske horrorscene. Med film som The Deeper You Dig, Hellbender og dette års Where the Devil Roams, har de etableret sig som en nytænkende familie, der blander folklore, americana og mumblegore i én væmmelig horrorblanding. 

The Adams Family vil være tilstede til en Q&A efter visningen af Where the Devil Roams lørdag den 25. november kl. 16.30

Martin Schmidt
Instruktør af Sidste Time

Martin Schmidt instruerede Sidste Time med manuskript af Dennis Jürgensen i 1995. Han har desuden instrueret bl.a. Mørkeleg, Kat, Bag Det Stille Ydre og Guldhornene samt episoder af en lang række danske tv-serier, herunder Rejseholdet, Ørnen, Skjulte Spor, Nikolaj og Julie og 2900 Happiness. Schmidt er en flittig foredragsholder og er tilknyttet filmlejrskolen, Station Next som underviser, ligesom han i en årrække har været filmlærer på Krogerup Højskole.

Der vil være Q&A med Martin Schmidt samt skuespillerne Mette Bratlann og Laura Drasbæk ved visningen af Sidste Time lørdag den 25. november kl. 19.00.

Shaky Gonzales
Instruktør af Nattens Engel

Født 1966, Chile og uddannet fra Den Danske Filmskole, 1997. Shaky González instruerede en række kortfilm og musikvideoer, før han instruerede sin første spillefilm, vampyrhistorien Nattens Engel. Andre film på CV’et tæller den nordiske western, Pistoleros og komediedramaet, Det Grå Guld samt Echoes of a Ronin, en hyldest til samurai-hævngenren.

Shaky er gennem årene blevet en kultfigur i det danske filmmiljø og var i 2004 med til at starte den uafhængige filmkonkurrence Movie Battle Danmark. En platform der promoverer nye talenter og deres passion for genrefilm.

Mød Shaky ved en Q&A sammen med skuespillere fra filmen ved visningen af Nattens Engel fredag den 24. november kl. 21.30.


Gæster ved tidligere festivaler

RUGGERO DEODATO

LLOYD KAUFMAN

BRIAN YUZNA

LAMBERTO BAVA

GIANLUIGI PERRONE

DÉSIRÉE GIORGETTI

MICK GARRIS

LEE CRONIN

JEFF LIEBERMAN

CHRISTINA LINDBERG

JÖRG BUTTGEREIT

ANDERS HOVE

ALICE KRIGE

CINZIA MONREALE

KASPER JUHL

MIE GREN

SEVERIN ESKELAND

HÉCTOR HERNÁNDEZ VICENS

PÅL ØIE

OLIVIER BEGUIN

EDDA DELL’ORSO

ALEXANDER BUSTILLO

JULIEN MAURY

KEVIN IGLESIAS

ROBERTO SAN SEBASTIÁN

FREDRIK WALDELAND

BO MIKKELSEN

KIM SØNDERHOLM

JACK FOLEY