Dark Nature + kortfilmen The Last Sacrament

Lørdag den 19. november kl. 15:00.

Indledes med kortfilmen The Last Sacrament.

Billetter koster 90 kr. eller de kan købes med Blodig Weekend klippekort.

I skrækfilm har naturen altid været et sted, hvor det værste kan ske, og hvor der ikke er nogen, der kan hjælpe dig, hvis det værste skulle ske. Men det værste, hvad er det?

Da Joy overlever endnu et overfald fra sin voldelige kæreste, beslutter hendes veninde sig for at tage hende med ud til the Rocky Mountains, hvor psykologen Dr. Kunnely har skabt et fristed for kvinder, der har oplevet noget traumatisk i deres fortid. Mens de bevæger sig længere og længere ind i vildnisset, begynder Joy at miste sit fodfæste mellem fantasi og virkelighed. Men noget forfølger hende. Det ved hun.

Dark Nature var en del af Fantastic 7 i Cannes og fik verdenspremiere på Fantasia Film Festival, og det er ikke så mærkeligt. Den tager den klassiske survival horror-genre og blander den med moderne problemstillinger, mens den stiller et lys op for nogle af de mareridt, der hjemsøger kvinder.

INSTRUKTØR: Berkley Brady

Canada 2022

85 min.

Skuespillere: Hannah Emily Anderson, Roseanne Supernault, Madison Walsh

ENGELSK DIALOG UDEN UNDERTEKSTER

Kortfilm

The Last Sacrament

I en kirke sidder en præst og hører en mands forfærdelige bekendelse efter sin datters begravelse. Fortidens synder begynder nu langsomt at dukke op til overfladen, da han indser, at ved at hævne sig på manden, vil han også udrette det, han ikke kunne som barn.  

The Last Sacrament er et ambitiøst projekt fra den danske instruktør Jahfar Muataz, der blander det sjælesørgende drama med hjerteskærende skræk, der viser, at vi også kan lave horror på et højt plan i Danmark.

Talt sprog Dansk, Tekstet sprog engelsk, Spilletid 23 min., Instruktør Jahfar Muataz, Land Danmark.

Event Timeslots (1)

Lørdag
-
Kortfilmen "The Last Sacrament" vises inden
admin admin