Deadstream + kortfilmen Tistlebu

Søndag den 20. november kl. 17:30.

Indledes med kortfilmen Tistlebu.

Billetter koster 90 kr. eller de kan købes med Blodig Weekend klippekort.

Joseph og Vanessa Winters Deadstream er et bud på, hvordan Blair Witch ville se ud, hvis hun levede i en tid med live snaps og TikTok-fanfare.

Youtuberen Shawn har kanalen ”Wrath of Shawn”, der lever i bedste velgående under tesen ”jeg gør det, så du ikke behøver.” Efter nedadgående popularitet, indser Shawn, at det er på tide, at han besøger et hjemsøgt hus og filmer det samtidig. Men da han også gør sig upopulær hos en hævngerrig ånd, der lever i huset, må Shawn kæmpe for sit liv i en live stream.

Med løbende Youtube-kommentarer og praktiske effekter, skriger Deadstream sig ind i den uundgåelige bevidsthed om, at selvom du hele tiden er på, live og aktuel, betyder det ikke, at nogen kommer og redder dig.

INSTRUKTØR: Joseph Winter, Vanessa Winter

USA 2022

97 min.

Skuespillere: Joseph Winter, Melanie Stone, Jason K. Wixom

ENGELSK DIALOG UDEN UNDERTEKSTER

Kortfilm

Tistlebu

Karl og Sanna er et ungt par fra byen, der arbejder frivilligt på en bondegård i ødemarken for at komme tættere på naturen. Efter et par småjobs, får de til opgave at værne om en sær svampelignende vækst, større end nogen anden svamp, der har vist sig i laden. Snart udvikler de begge en forbindelse til vækstens urkraft, som ikke bare svækker deres indbyrdes forhold, men hele deres liv. 

Tistleby er en advarsel for moderne bymennesker, der efterhånden har distanceret sig fra naturen og ser den som et produkt, der kan købes og sælges. Karl og Sanna kommer snart til at betale prisen for deres urbane inkompetence.

INSTRUKTØR: Simon M. Valentine

Norge 2021.

18 min.

NORSK DIALOG MED ENGELSKE UNDERTEKSTER

Event Timeslots (1)

Søndag
-
Kortfilmen "Tistlebu" vises inden