Something in the Dirt + kortfilmen From.Beyond

Lørdag den 19. november kl. 21:45.

Indledes med kortfilmen From.Beyond.

Billetter koster 90 kr. eller de kan købes med Blodig Weekend klippekort.

TedTV. Facebook. Instagram. TikTok. Reddit. Alle steder kan man finde konspirationsteorier, der kan åbne verdener, men lukker for det meste fornuft.

John og Levi er to tabere, der bor i hver deres lejlighed i et lejlighedskompleks, der ikke huser andre. En dag ser de noget, de ikke kan forklare i Levis stue og beslutter for at lave en dokumentar om fænomenet, de ikke kan forklare, men helt sikkert har læst noget om på nettet. Men deres omverden og venskab svækkes, mens de opdager mere og mere om, hvad de så.

Med Something in the Dirt viser Benson og Moorhead os, hvorfor de er et af de unge håb i Hollywood. Den er skabt under pandemien, men på trods af de sparsommelige ressourcer pandemien skabte for filmskabere, har Something in the Dirt masser af gode kort på hånden og endnu flere mysterier i ærmet.

INSTRUKTØR: Justin Benson, Aaron Moorhead

USA 2022

116 min.

Skuespillere: Justin Benson, Aaron Moorhead

ENGELSK DIALOG UDEN UNDERTEKSTER

Kortfilm

From. Beyond

”Vi er ikke alene i universet”, er en konstatering, der er blevet brugt i mange skrækfilm gennem tiden, men med From Beyond tager den norske instruktør Fredrik S. Hana det et skridt videre med found-footage lignende arkivbilleder, interviews og gode gammeldags praktiske effekter. Alt sammen med til at skabe et unheimlich ubehag ved denne kommende invasion fra det fremmede.

INSTRUKTØR: Fredrik S. Hana

Norge 2022.

14 min.

FRANSK/RUSSISK/TYSK DIALOG MED ENGELSKE UNDERTEKSTER.

Event Timeslots (1)

Lørdag
-
Kortfilmen "From.Beyond" vises inden